Mijn Netwerk

Ik heb gedurende de jaren een specifieke succesvolle manier van werken ontwikkeld met daarnaast een enorm groot en exclusief netwerk.

Ik werk bewust alleen en ik ben dan ook 100% betrokken en verantwoordelijk voor het gehele proces en het slagen hiervan.

Dit werkt snel en doeltreffend.

Ik ben tevens voor mijn opdrachtgevers 52 weken per jaar 24/7 bereikbaar.

 

Ik adverteer bewust niet via social, websites of andere kanalen.

Vanuit een heldere briefing vanuit mijn opdrachtgevers benader ik potentiele kandidaten uit mijn grote en exclusieve netwerk.

Dit netwerk groeit iedere dag.


Het voordeel is dat mijn opdrachtgevers specifiek kunnen aangeven welke type bedrijven er qua filosofie, skills en cultuur het beste aansluiten bij wat zij zoeken.

Ik besteed mijn kostbare tijd dus aan het zoeken, benaderen en spreken van de juiste kandidaten en niet aan het lezen van gestuurde Cv’s en het afwijzen van enorm hoeveelheid kandidaten die toch niet matchen.

Ik ga voor een 100% match en snelheid.

Hierdoor kan ik een zeer aantrekkelijk tarief hanteren.

 

Mijn opdrachtgever blijft anoniem tot het moment dat ik zeker weet dat ik echt beet heb.

Ik gebruik een techniek welke de kandidaat alleen maar nieuwsgieriger maakt waardoor hij/zij zelf aangeeft in gesprek te willen.

 

 

Draagvlak en bevlogenheid van alle kanten = 100% match


Mag ik samen met jullie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?